Hosszabbításban szenvedett vereséget a Kaposvári KK a Kecskemét ellen az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság 11. körében. A somogyiak hazai pályán 66-64-re maradtak alul a KTE-vel szemben. A Kaposvárnak ez volt zsinórban a hetedik veresége, a csapat vezetőedzője, Fekete Ádám pedig felajánlotta lemondását emiatt.

Kettős győzelemmel jutott a Magyar Kupa elődöntőjébe a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapata. A Sümeg elleni párharcot 6:1-es összesítéssel lezáró somogyiakra a Kazincbarcika vár majd a legjobb négy között.

Nem borult a papírforma a női röplabda élvonal hétvégi rangadóján. Az alapszakasz utolsó fordulójában a csoportot vezető Nyíregyháza a második helyen tanyázó 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem otthonában lépett pályára, és magabiztosan, 3:0 arányban győzött.

Szépen helytállt a Kaposvári Vízilabda Klub az olimpiai- és világbajnokokkal felálló Ferencváros ellen. A KVK az év utolsó meccsén, elhalasztott mérkőzésen fogadta a fővárosi zöld-fehéreket. A Fradi esélyeshez méltóan 17-7-re nyert, de a Kaposvár, főként a félidőben beálló Nemes Balázs kapusbravúrjainak köszönhetően meg tudta nyerni az utolsó negyedet bombaerső ellenfele ellen.