A válogatott vb-selejtezői és a hétvégi Kelet-Nyugat gála miatt két hétre leállt a bajnokság az élvonalbeli férfi kosárlabdázóknál. Ezt kihasználva a Kaposvári KK és a Zalaegerszeg edzőmeccset játszott egymással csütörtökön a Városi Sportcsarnokban. A KKK-ban ezen a meccsen pályára lépett már a csapat új igazolása, Tóth Péter, míg a válogatottban tétmeccsen múlthéten bemutatkozó Benke Szilárd újra hazatért egy mérkőzés erejéig.

Nincs megállás az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem számára. A női NB1-ben szereplő röplabdázók a szerdai, Békéscsaba elleni Magyar Kupa ütközet után, szombaton már a bajnoki és kupa ezüstérmes Vasast fogadják a Városi Sportcsarnokban.

Veretlenül jutott tovább a Kaposvári Röplabda Akadémia fiúgyermek csapata az országos bajnokság első köréből. A fiataloknak az első fordulóban két tornán kellett helytállniuk, melyeken a Péccsel, a Sümeggel és a Dággal mérkőztek meg. A RÖAK csapata összesen hat mérkőzést játszott, melyeken mindössze egy szettet vesztettek el, így első helyen léptek tovább csoportjukból.