Szettet rabolt napjaink legjobb magyar röplabdacsapatától az 1.MCM-Diamant Kaposvári Egyetem együttese. Zarka Péter tanítványai jól kezdték a Békéscsaba ellen a Magyar Kupa negyeddöntőjének odavágóját, a magyar, argentin, montenegrói és szlovák válogatottakkal felálló vendégek azonban fordítani tudtak és végül 3:1-es győzelmet arattak.

Akár még idén elkezdődhet a Magyar Kajak Kenu Szövetség, a Kaposvári Vízügyi SC és a somogyi megyeszékhely közös beruházása. Mintegy 15 millió forintból egy új kajak-kenu telephely kerül kialakításra a Városligetben, melyet az utánpótláskorú versenyzők mellett, az általános iskolások is használhatnak majd a mindennapos testnevelés órák keretén belül.

18. alkalommal rendezik meg holnap a Látványsport Fesztivált. A múlt csütörtöki előválogatón eldőlt, hogy a Városi Sportcsarnokban 18 egyesület és középiskola mutathatja majd be koregráfiáját a zsűri és a népes közönség előtt. A Team Kaposvár egyesülete két produkcióval is készült; egy fiatalabb és egy idősebb csoport is versenybe száll tőlük az arany minősítésért.