Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a jégkorongozás Kaposváron. A Kaposvári Sportközpont és Sportiskola kötelékében csaknem százan űzik a sportágat, a somogyi megyeszékhelyen folyó munkára pedig már a szövetségnél is felfigyeltek: Pázmándi Zsófia első KASI-s hokisként a az utánpótlás-válogatottban is bemutatkozhatott.

Hatalmas csatában győzte le a nagy múltú Ferencvárost a kaposvári Közutasok tekecsapata. A KTK a Szuperliga 10. körében fogadta a zöld-fehéreket, akik az első két kör után még magabiztosan vezettek, a hazaiak utolsó két játékosa azonban nagyot játszva megfordította a mérkőzést. A Közutasok ezzel felléptek a hetedik helyre, és pontszámban beérték az FTC-t.

Győzelemmel távozott a Kaposvári Bástya otthonából a Komló az NB II-es sakk csapatbajnokság Asztalos csoportjának második fordulójában. A baranyaiak négy táblánál is jobbnak bizonyultak, illetve hat asztalnál remiztek, ezzel pedig 7-5-re nyertek. A Kaposvári Bástya így továbbra is első győzelmére hajt, a csapat ugyanis korábban, az első fordulóban is vereséget szenvedett.