Drámai körülmények között, az utolsó másodpercben kapott kosárral szenvedett vereséget a Pécs elleni szomszédvári rangadón a Kaposvári KK. Fekete Ádám együttese az NB1/A csoportos férfi kosárlabda-bajnokság 9. körében fogadta a PVSK-t, és Sarlija (sárlija) utolsó pillanatban dobott kosarával 79-77-re nyertek a baranyaiak. A Kaposvár ezzel zsinórban negyedik vereségét szenvedte el, azután hogy a szezont sorozatban négy győzelemmel kezdte.

Debrecenben született meg a Kaposvári Vízilabda Klub OB I-es együttesének első bajnoki győzelme. Idősebb Berta József 9:7 arányban bizonyult jobbnak ellenfelénél, és megkezdte a felzárkózást a tabellán. Az OB I. bajnokság 7. fordulójában rendezett találkozón a csapat jól kezdett, már az első negyed végén egygólos előnyre tett szert, amit végig tartani tudott a folytatásban. A KVK végül kétgólos győzelmet aratott a hajdúságiak felett, megszerezve ezzel első három pontját. Vindisch Ferenc négy, Kovács Olivér három, Dobos Dávid és Varga Zsolt pedig 1-1 gólt szerzett.

Több mint másfélórás, nagy csatában maradt alul Kecskeméten a Fino férfi röplabdacsapata a pontvadászat hétvégi rangadóján. A címvédő kaposváriak az első játszma elvesztése után egyenlítettek, a harmadik és a negyedik szettben pedig a hajráig együtt haladtak riválisukkal. Ez volt a somogyiak első veresége az új évadban.