Erőltetett menetbe kezd holnap délután az 1.MCM-Diamant Kaposvári Egyetem női NB I-es csapata. Zarka Péter tanítványai a jövő hét folyamán a tavalyi bronzérmes Nyíregyházával, valamint a bajnoki döntős Vasassal is megküzdenek, de előtte egy igazi erőfelmérő vár a lányokra péntek délután az MTK ellen.

Kilenc csapat szállt harcba idén a végső győzelemért a megyei kosárlabda-bajnokságban. A legnagyobb esélyes ebben a szezonban is a tavalyi bajnok Tüskevár, amely két forduló után még nem talált legyőzőre. A bajnokság második körében egy roppant szoros csatát is rendeztek. A Henger 16 pontos hátrányt ledolgozva verte meg a Meló-Diákot.

Különleges helyszínen rendezte meg legutóbbi tájfutó versenyét a Somogy Megyei Tájfutó Szövetség. Az eddig megszokott tornatermi rendezvények után ezúttal a Pannon Lovasakadémia fedeles pályáján kereshették a térképen elrejtett ellenőrző pontokat a résztvevők. Az eseményt először rendezte meg ilyen körülmények közt, a résztvevők körében pedig nagy sikert aratott az újítás.