Hozta a kötelezőt Kaposváron a Szolnok az OB I-es férfi vízilabda-bajnokság 4. fordulójában. A címvédő együttes 15-5-re nyert a Városi Fürdben, így továbbra is őrzi veretlenségét a pontvadászatban. A két csapat egyébként egymást követő két napon lejátszotta az egymás elleni alaspzakasz meccseiket. A KVK előbb 18-2-es vereséget szenvedett Szolnokon, hazai környezetben viszont sokkal jobb teljesítményt nyújtott Berta József legénysége.

Második mérkőzését is könnyedén hozta az 1.MCM-Diamant Kaposvári Egyetem női NB I-es röplabdacsapata az új bajnoki évadban. Zarka Péter tanítványai a fővárosi Palotát fogadták hazai környezetben és mindössze 54 perc alatt arattak 3:0-ás győzelmet. A kaposvári hölgykoszorúra szerdán viszont már újabb összecsapás vár.

Először győzött magabiztosan a Kaposvári Rákóczi hazai pályán a bajnokságban. Az NB III nyugati csoportjának legutóbbi fordulójában a III. Kerületi TVE ellen 2-0 arányban nyertek Waltnerék, Ivancsics és Bakos szerezte a gólokat. A zöld-fehérek ezzel másodikok a tabellán, kettő ponttal lemaradva a listavezető Érd mögött.