Olimpiai- és világbajnok pólósokkal felálló csapatot fogad szombaton a Kaposvári Vízilabda Klub. A KVK az OB 1-es férfi vízilabda bajnokság 4. fordulójában a címvédő Szolnokkal csap össze a Városi Fürdőben. A csapat újdonsült vezetőedzője, Idősebb Berta József szerint egyértelműen a szolnokiak az esélyesek, így már gyakorlatilag ezen a márkőzésen is a közelgő rangadókra készül a KVK.

Egy héten belül a harmadik tétmérkőzését játssza a hétvégén az 1.MCM-Diamant Kaposvári Egyetem csapata. Az NB I-es női röplabdacsapata kedden a Magyar Kupában volt érdekelt, a budarösi túra pedig kifejezetten hasznosnak bizonyult a Palota elleni, vasárnapi meccs előtt.

Holnap a III. Kerületi TVE csapatát fogadja a Kaposvári Rákóczi a labdarúgó NB III nyugati csoportjának 11. fordulójában. A zöld-fehérek a múlt heti idegenbeli kisiklás miatt mindenképpen szeretnének javítani. Waltner Róbert elsősorban a játékosok fejében próbált rendet tenni, és bízik benne, végre sikerült kiszolgálni a hazai közönséget jó játékkal.