Győzelemmel kezdte az NB1/A csoporos férfi kosárlabda-bajnokságot a Kaposvári KK. A somogyiak a Fehérvár elleni elhalasztott mérkőzésük miatt a második fordulóban, hazai pályán, a Jászberény ellen játszották le első mérkőzésüket az új bajnoki évadban. Fekete Ádám csapata az első félidő után még tíz pontos hátrányban volt, ám a harmadik negyedet 24-8-ra megnyerték Hendleinék, onnantól kezdve pedig nem is adták ki a kezükből a vezetést.

Óriási hajrával és némi szerencsével 2-1-es győzelmet aratott a Kaposvári Rákóczi a Pénzügyőrrel szemben a labdarúgó NB III nyugati csoportjának kilencedik fordulójában. A zöld-fehérek az ötperces hosszabbítás utolsó másodpercében Ivancsics Gellért góljával biztosították be a három pontot, és sikerükkel átvették a vezetést a tabellán, mivel a rivális Érd kikapott.

Az Újpest elleni dupla összecsapással zárta a felkészülési időszakot az 1.MCM-Diamant Kaposvári Egyetem női NB I-es röplabdacsapata. A válogatott játékosokkal felálló fővárosiak mindkét mérkőzést behúzták, a kaposváriak ennek ellenére értékes tapasztalatokkal gazdagodtak a pénteki bajnoki rajt előtt.