Asztal alatt csúsztak, kötelet húztak vagy éppen hullahopp karikában futottak a Kaposvári Egyetem Gazdaságtudományi Karának hallgatói. A sportnapot már második alkalommal szervezte meg az intézmény, és a fő cél az volt, hogy az esemény közelebb hozza egymáshoz a diákokat, illetve a tanárokat. Idén a Rektori-Kancellári csapat, valamint a közgazdasági középiskola is képviseltette magát a rendezvényen.

Remekül sikerült a Sarkpont Kajak- Kenu és Quadratlon SE első szezonja. A tavasszal alakult egyesület versenyzője, Tapaszti Bence quadratlon sportágban világbajnoki címet szerzett, emellett a Világkupa sorozatot is megynerte. A Sarkpont sportolói a kajak versenyeken is jól szerepeltek; Szerafin Zsófia például a válogatottságig jutott az Ob-n elért második helyével.

Három eseményt is szervezett a MA-VIK Triatlon Club a Világ Gyaloglónapra. Előbb kaposvári óvodásokkal túráztak a szervezők, másnap a belvárosból a Rippl-Rónai villáig gyalogoltak ki fiatalok és idősebbek, harmadnap pedig a Desedán egy 15 km-es gyalogtúra zárta a sort.