Százak futottak el ismét Kaposvártól Pécsig a 23. PTE Rókaűzők váltó-futóversenyen. A szabadidős sporteseményen 85 km-t tettek meg a 12, illetve 4 főből álló váltók. A megmérettetésre az ország minden tájáról érkeztek egyetemi és középiskolás csapatok, sőt, munkahelyi váltók is rajthoz álltak. A verseny végeztével három kaposvári csapat tagjai is aranyérmet vehettek át a pécsi eredményhirdetésen.

A másodosztályban viszont kaposvári rangadót rendeztek a mögöttünk hagyott hétvégén. A Diamant utánpótlás csapata és a nemrég alakult RÖAK-Sport 36 már rögtön az NB II nyugati csoportjának második fordulójában összefutott egymással. A találkozót pedig 3:0-ra arányban nyerték a juniorok, két szorosabb és egy sima szettben.

Egy győzelemmel és egy vereséggel kezdte a Mágusok Egyesület leány kosárlabda csapata a serdülő bajnokságot. A fiatalok az alapszakasz első fordulójában a PVSK/B-vel és a Bajával mérkőztek meg. A lányok a baranyaiakat még 49-43-ra megverték, a Baja viszont ezúttal jobbnak bizonyult náluk.