Bejutott a Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé a Kaposvári Vízilabda Klub. Szécsi Zoltán együttese a hazai rendezésű selejtezős tornán a Szegedet és a Szombathelyt győzte le, ezzel pedig a második helyen léphetett tovább a negyeddöntőbe. A csoportot a hat olimpiai bajnokkal érkező Ferencváros nyerte meg, amely minden mérkőzését esélyeshez méltóan, magabiztosan hozta.

Továbbra sem tud eredményes lenni hazai pályán a Kaposvári Rákóczi. Artner Tamás legénysége a hétvégén 1-0-s vereséget szenvedett a Videoton II együttesétől, és ezzel maradt a harmadik helyen a tabellán. A zöld-fehérek továbbra is csak keresik önmagukat saját stadionjukban. A bajnoki címre hajtó Kaposvár négy hazai mérkőzésén csupán négy pontot szerzett a 12-ből és négy gólt rúgott, két vereség mellett egy gólnélküli döntetlen és egy óriási szerencsével megnyert párharc áll a csapat neve mellett.

Egy győzelemmel és egy vereséggel zárta a VII. Orosz László emléktornát a Kaposvári Kosárlabda Klub. A somogyiak az első játéknapon némi meglepetésre a MAFC-tól szenvedtek verséget, ám másnap a Pécs ellen már egy sokkal élesebb csapat lépett pályára, és végül 70-63-ra le is győzték a baranyaiakat.