Holnap ilyenkorra kiderül, melyik nemzet válogatottja lett az idei pontfyogó világbajnokság aranyérmese. A 72 órás desedai erőpróbán 26 ország csapatai indultak. A véghajrá előtt a román és az ukrán válogatott áll az élen, míg a magyar csapat a középmezőny elejéről fordulhat rá az utolsó éjszakára.

Az Érd után újabb dobogós csapatot fogad a Kaposvári Rákóczi. A labdarúgó NB III nyugati csoportjában a második helyen álló zöld-fehérek a harmadik Videoton II ellen bizonyíthatnak hazai pályán, vasárnap délután. Artner Tamás legénysége a hétközi kupamérkőzés után mindenképpen győzni szeretne, hogy ne szakadjon le a listavezető Érd mögött.

Csütörtök este egymás ellen játszott felkészülési mérkőzést Kaposvár két NB II-es női röplabdacsapata. A KNRC juniorjai a frissen alakult, helyi felnőtt együttes ellen léptek pályára. A RÖAK-Sport 36 Kaposvár keretét főként a somogyi utánpótlásban nevelkedett játékosok alkotják, de komoly élvonalbeli múlttal rendelkező röplabdázók is pályára lépnek majd hétvégén induló új idényben.