Huszonkét település csapatainak részvételével, immár tizenharmadik alkalommal rendezték meg Vonyarcvashegyen a Mozdulj Balaton Sporttalálkozót. A nyarat átfogó szabadidős programsorozat zárásaként a résztvevő strandok együttesei mérhették össze egymással az erejüket három sportágban, streetballban, kispályás labdarúgásban és strandröplabdában. Az eredmények összesítése után kiderült, hogy a Balaton legsportosabb települése címet 2017-ben Ábrahámhegy érdemelte ki.

A kaposvári utánpótlás-röplabda életben már megkezdődött a tanév. A hagyományokhoz hűen a megyei röplabda szövetség az utolsó szabad nyári hétvégén rendezte meg tanévnyitó strandröplabda tornáját, ami egyben a szezon zárása volt. A versenyre egyénileg lehetett nevezni, és helyezetteket is szólóban hidettek.

A rekkenő hőség miatt kétszeri halasztás után az elmúlt hétvégén szervezte meg idei profi-amatőr csapatbajnokságát a Donner Sport Klub. Ezúttal négy négyfős csapat játszott körmérkőzéseket egymással. Az egynapos torna különlegessége, hogy a résztvevőket összesorsolják. Vagyis, a nevezések leadásakor még senki nem tudja, ki is lesz a csapattársa.