Kettősrangadóval kezdte meg OB 1-es szereplését a Kaposvári TC teniszcsapata. A feljutást ősszel kiharcoló együttes első mérkőzését hazai környezetben a Pécs ellen vívta, majd másnap egy székesfehérvári csapathoz látogatott. A baranyaiak elleni szomszédvári rangadón minimális vereséget szenvedett a kaposvári gárda, Fehérváron pedig végül a vihar szakította félbe a küzdelmüket.

Fennállása 85. évét ünnepli idén a hetesi sportegyesület. A község csarnokába ezen apropóból egy múltidéző ünnepséget szerveztek, ahova természetesen meghívták a korábban a klub színeiben sportolókat. Az eseményen a jelen legjobbjait is köszöntötték. A megye kettőben egyaránt harmadik helyen végző ifjúsági és felnőtt labdarúgók az ünnepségen vehették át a bronzérmeket.

Gálázva zárták a tanévet a Crystal SC látványtáncosai. Az egyesület versenyzői ezúttal nem a zsűri, hanem szüleik, hozzátartozóik előtt léptek szőnyegre idei díjnyertes producióikkal. Nagy sikereket elért gyakorlatokból pedig nem volt hiány idén sem a Crystal-nál: a csapat tagjai közül többen a római látványtánc világbajnokságra is kijutottak.