Parádés játékkal verte a Kaposvári Kosárlabda Klub együttese a Szombathelyt, így kiegyenlítette az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság negyeddöntős párharcát. A sorozat második meccsén agresszív védekezésével és megalkuvást nem tűrő küzdeni akarásával 78-71-re verte hazai pályán a Kaposvár a második kiemelt Falcot. A KKK ráadásul kezdő centere nélkül tudott nyerni, ami tovább növeli a siker értékét.

A 10. helyen zárta a 2016/17-es bajnoki évadot a Kaposvári Vízilabda Klub. Szécsi Zoltán együttese az ob I. helyosztójának második mérkőzésén 11-7-es vereséget szenvedett a Honvédtól. A fővárosiak ezzel 2-0-ra nyerték meg a két győzelemig tartó sorozatot.

Rangos nemzetközi lovastorna versenyt rendeztek a hétvégén Kaposváron. A magyar szövetség hagyományos versenyére hét ország ötven sportolója nevezett, és főként a junior hölgyeknél igen erős mezőny gyűlt össze. A viadalon a legjobbak Eb, illetve vb kvalifikációs pontokért küzdöttek, melyekből a verseny végeztével a hazai színeket képviselő Lovasakadémia versenyzői is jó néhányat begyűjtöttek.