Kaposvár elmúlt évi diákolimpiai bajnokait és korosztályos magyar bajnokait köszöntötték hétfő délután a Munkácsy Mihály Gimnáziumban. Az ünnepségen átadták az év diáksportolóinak járó díjakat is: egyéniben Németh Krisztina judós, a Kaposvári Judo Klub versenyzője, valamint Naji Dávid, a Kaposvári Judo Klub versenyzője végzett az élen. Csapat kategóriában pedig a Munkácsy Mihály Gimnázium V-VI. korcsoportos fiú B33-as kosárlabda csapata lett az első.

Remekül rajtolt a Kaposvári Kosárlabda Klub együttese, de a listavezető végül biztosan nyert a bajnokság 20. fordulójában. Az elmúlt hetekben kiválóan teljesítő KKK az Alba Fehérvár otthonában vendégszerepelt, és végül 94:67 arányban maradt alul.

Harmadik mérkőzését is megynerte a Kaposvári Vízilabda Klub az OB I-es férfi vízilabda bajnokság középszakaszában. Az alsóházban szereplő együttes ezúttal hazai környezetben a KSI-t verte magabiztosan 12-8-ra. Szécsi Zoltán csapata hibátlan teljesítményének köszönhetően feljött az alsóház harmadik helyére.