Az egyik legerősebb ellenfelet kapta a férfi kosárlabda Magyar Kupában a Kaposvári KK együttese. A somogyiak azonban meglepetést okoznának a sorozat negyeddöntőjében, és bizakodásra adhat okot, hogy a bajnokságban egyszer már összejött a bravúr a Szolnok ellen. A KKK játékosai egyelőre csak az Olaj elleni mérkőzésre koncetrálnak, de a lelkük mélyén éremben reménykednek.

Három hét szünet után ismét tétmérkőzés vár az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem női NB I-es röplabdacsapatára. Zarka Péter tanítványai az újdonsült Magyar Kupa-bronzérmest, a bajnokság második helyén álló Fatum-Nyíregyházát fogadják hazai pályán, akik ellen a pontszerzés is bravúr lenne. A bajnoki ütközet csütörtökön 18 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban.

Hosszú idő után ismét versenyt rendezett a Target Darts Club. A kaposvári csapat felhívására több mint negyvenen jelentkeztek, ennek is köszönhetően egészen kora estig repkedtek a nyilak a helyőrségi klubban. A megmérettetést hagyományteremtő céllal rendezte meg az egyesület.