Több százan húztak futócipőt Kaposváron a Farsangi félmaraton alkalmával. A hetedik alkalommal megrendezett próbatételre nem csak az ország számos pontjáról, de külföldről is sokan érkeztek. A rajthozállókra félmaraton révén 21 km megtétele várt, de nam akármilyen terepen. A futás útvonala Kaposvár hét dombja közül ötöt érintett, az emelkedők pedig komoly kihívás elé állították a mezőny tagjait.

Nagyszerűen szerepelt a Táncsics Mihály Gimnázium a középiskolás röplabdázók A-kategóriás országos diákolimpiai döntőjén. A Nyíregyházán megrendezett háromnapos viadalon Gaál Csilla tanítványai egészen a második helyig meneteltek, valamint Héri Sárának köszönhetően a legtechnikásabb játékosnak járó díjat is elhozták. A második helyezett csapatot ma délelőtt köszöntötte az intézmény igazgatója.

Tovább folytatódtak a küzdelmek az MLSZ Somogy Megyei Igazgatóságának nagypályás műfüves bajnokságában. A félkészülési sorozat Zselic A csoportjában szereplő együttesek egyre jobb formát mutatnak. Ennek bizonyítéka, hogy a Somogyvár és az Öreglak egy sokgólos, izgalmas meccset játszott egymással.