Rangadó vár a hétvégén a Kaposvári KK-ra. Az NB1/A csoportos férfi kosárlabda-bajnokság 17. körében, szombaton 18 órakor a nagy rivális Pécset fogadja Fekete Ádám együttese. A somogyiak az utóbbi időben rendre meg tudták vertni a baranyaiakat, ám legutóbbi találkozásukkor, Pécsen nagy vereségbe szaladt bele a KKK, amiért Hendleinék mindenképpen szeretnének visszavágni.

Újabb saját rendezésű felkészülési tornán van túl a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia. A somogyjádi sportcsarnokban ezúttal az U11-es és az U13-as korosztályé volt a főszerep. A szervezők pedig igyekeztek olyan ellenfeleket meghívni, akikkel év közben nem találkoznak a fiatalok a bajnokságokban.

Gőzerővel készül az idei Világjátékokra Varga Krisztina. Az 1. MCM-Diamant Adorján SE válogatott uszonyosúszója a karácsonyi pihenő óta, heti tíz edzéssel készül az év egyik legnagyobb sporteseményére. A kaposvári sportolónő akár az érmes helyezésekre is odaérhet Wroclawban, igaz addig még jó pár erőfelmérő vár majd Hajdu Sándor tanítványára.