Első alkalommal nyert a KKK bajnoki mérkőzést Jászberényben. Az újabb nagyon értékes idegenbeli sikerrel a fiúk nagy lépést tettek céljuk elérése felé. A hazaiak szerb centere, Bojics 42 pontot szerzett, de ő sem tudta megakadályozni a Fekete-sereg szép diadalát. Szombaton jöhet a Pécs elleni nagy rangadó!

Bő két negyeden át méltó ellenfele volt a Kaposvári Vízilabda Klub a Bl-résztvevő Egernek a bajnokság 13. fordulójában. Szécsi Zoltán együttese a Városi Fürdőben megvívott mérkőzésen az első két negyed után 5-5-ös döntetlenre állt az olimpiai és világbajnokokkal felálló csapat ellen. A fordulás után viszont a vendégek akarata érvényesült, és egy 6-0-s periódsnak köszönhetően végül magabiztosan, 12-8-ra hozni tudták a mérkőzést.

Ezüstérmet szerzett a Kaposvári Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium csapata a VI. korcsoportos futsal diákolimpia miskolci országos döntőjében. A Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia játékosaira épülő együttes jó játékkal jutott el a döntőig, ahol végül büntetőkkel maradt alul a házigazdákkal szemben.