A Szeged, valamint a Sopron elleni vereségek után a Körmend ellen javítana a Kaposvári Kosárlabda Klub. Az NB1/A csoportjában szereplő gárda szombaton fogadja a vasiakat. Fekete Ádám együttesére kemény mérkőzés vár, a második helyen álló Körmend ugyanis egyre jobb formát mutat az utóbbi időben.

A szerda esti Magyar Kupa-vereség után csütörtökön már bajnoki mérkőzésen szólították pályára a Fino bajnoki címvédő férfi röplabdacsapatát. A kaposváriak a mezőny második feléhez tartozó sümegieket látták vendégül, és a várakozásoknak megfelelően győztek 3-0-ra.

Az NB1-ben szereplő Gyirmót ellen folytatta a felkészülési mérkőzések sorozatát a Kaposvári Rákóczi. Az NB III-ban szereplő zöld-fehérek biztató játékot mutattak be az élvonal 12. helyezettje ellen, az összecsapást viszont a vendégek nyerték 2-1-re. Artner Tamás fiai szombat délelőtt útra kelnek a horvátországi edzőtáborba, Pag szigetére, ahol további négy meccs vár majd a csapatra. Közben pedig az átigazolási piacon is egyre aktívabbak a somogyiak.