Három szettben győzött az angol Polonia London ellen a Fino Kaposvár legénysége a férfi röplabda Challenge Kupa első fordulójában. A továbbra i jó formát mutató magyar bajnok 21, 18, majd 20 pontot engedélyezett ellenfelének. A visszavágót december 18-án vívják a felek, és a továbbjutáshoz idegenben is szetteket kell majd nyerni.

Mikulás alkalmából még a sportágak is összekeveredtek egy kicsit a kaposvári Városi Sportcsarnokban. A Kosárlabda Klub játékosainak a kosárpalánk helyett ezúttal ugyanis az öttusázók lézerpisztolyával kellett megbarátkozniuk közelebbről. Az átállás pedig nem is volt olyan egyszerű.

Nemzetközi bíró, nézők sora, remek hangulat és csinos ringlányok. Ez várt azegyik kaposvári fittness-teremben harmadik alkalommal megrendezett hobbiboksz gála résztvevőire. A korábbi profi bokszoló, Zabó Gyula által szervezett estén tanítványai mutathatták meg, hogy mit is tanultak az edzéseken. A gálán hat mérkőzést rendeztek, melyek végén mindkét fél keze a magasba került. Az est ugyanis nem a versengésről, hanem a mozgás és a sportág népszerűsítéséről szólt.