Kedden tovább folytatódik a Fino Kaposvár európai kupakalandja. A bajnok és kupagyőztes röplabdázók az angol Polonia London együttesét fogadják a Challenge Kupa második körében. Demeter György együttese szeretne győztesként utazni a jövő hétvégi visszavágóra. A csapat már túl van a főpróbán is. Bögölyék 3:0-ra verték a Debrecent vasárnap délután.

Nem csak a Fino-nak szoríthattak a röplabdabarátok tegnap délután a Városi Sportcsarnokban. Az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem együttese az idei szezon meglepetéscsapata, az MTK ellen lépett pályára. Zarka Péter tanítványai az újpesti pontszerzés után újabb bravúrra készültek.
Kilenc csapat arany-, nyolc formáció pedig ezüstminősítést kapott a 17. alkalommal megrendezett kaposvári Látványsport-fesztiválon. A Városi Sportcsarnok telt házas közönsége 17 produkciót és csaknem 250 helyi fiatalt láthatott a színpadon. A szakmai különdíjat a Team Kaposvár nyerte: Balance című gyakorlatuk a jövő évi látványtánc Európa-bajnokságon is képviselheti majd a várost.