Tizenhat ponttal nyert a Kaposvári KK otthonában az Alba Fehérvár a férfi kosárlabda-bajnokság hétvégi rangadóján, a vendégek győzelme azonban az eredmény ellenére nem volt ennyire sima. A második félidőre még öt pontos kaposvári vezetéssel fordultak a csapatok, a harmadik negyedben viszont ellenálhatatlan volt az Alba. Kőkemény védekezésükkel húsz ponttal nyerték meg azt a játékrészt, amivel gyakorlatilag el is döntötték a mérkőzést.

Öt szettes csata végén, nyolc perc híján kétórás küzdelemben nyerte meg a forduló rangadóját a Fino férfi röplabdacsapata. Az éllovas kaposváriak a második helyezett Pénzügyőr együttesét fogadták, és 1-2-ről fordították a maguk javára az eredményt. A Demeter-legénység ezzel megerősítette első helyét a tabellán.

A budaörsi siker után az új évad első hazai győzelmét is megszerezte az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es női röplabdacsapata. Zarka Péter tanítványai a TFSE ellen győztek 71 perces mérkőzésen, 3:0 arányban. Debora Araujo 23, Rák Rebeka pedig 17 ponttal járult hozzá a diadalhoz.