Megszerezte szezonbeli első bajnoki győzelmét a Kaposvári Vízilabda Klub együttese. Szécsi Zoltán tanítványai az OB I 5. fordulójában az Újpestet verték hazai környezetben 12-8-ra. A fiúk ezzel megkezdték a felzárkózást a tabellán, és a remények szerint a folytatásban egyre több jut majd nekik a sikerélményből is.

A nyolc közé jutás szempontjából is fontos dél-dunántúli rangadón 20 pontos vereségbe szaladt bele a Kaposvári Kosárlabda Klub NB I A-csoportos együttese. Hendleinék Pécsen léptek pályára, és a rossz kezdés után végig csak futottak az eredmény után. Ezúttal elmaradt a harcos játék, így a házigazda 85:65 arányban bizonyult jobbnak.

Minden cserejátékos gólt szerzett, és gól nélküli első félidőt követően végül 6-0-ra ütötte ki a Kaposvári Rákóczi a Videoton második együttesét a labdarúgó NB III nyugati csoportjának legutóbbi fordulójában. Házi László együttesében Házi Bence, Zsivóczky, Jovánczai, Hujber, Havas és Kollega is betalált. A fiúk ezzel továbbra is őrzik második helyüket a tabellán.