Egymás után negyedik mérkőzését nyerte meg 3:0 arányban a Fino férfi röplabdacsapata. A rekordbajnok kaposváriak az NB I. hétkőzi rangadóján a legjobb négybe vágyó szolnokiakat látták vendégül, és 77 perc alatt harcolták ki újabb sikerüket. Az első és a harmadik játszma egyértelmű volt, a második szett sorsa csak a ráadásban dőlt el.

Idegenbeli rangadó vár a Kaposvári Kosárlabda Klubra a bajnokság 4. fordulójában. Fekete Ádám együttese pénteken a nagy rivális Pécs otthonába látogat. A mérkőzés végkimenetelét nehéz megjósolni, az viszont biztos, hogy a KKK-nak az utóbbi években jól megy a baranyaiak otthonában. A legutóbbi öt alkalommal győzni tudtak Pécsen, utoljára pedig négy évvel ezelőtt szenvedtek vereséget.

Gólgazdag mérkőzésen szenvedett vereséget a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia U14-es együttese. Illés Dezső tanítványai a Vasas Kubala Akadémia csapatát fogadták hazai pályán, akik 2-1-es félidő után, 4-2-re nyertek Kaposváron. A zöld-fehér együttes így továbbra is a 15. helyről várhatja a folytatást.