Rosszul kezdett, mégis visszajött a mérkőzésbe a Kaposvári Kosárlabda Klub együttese a körmendi bajnoki rangadón. az NB I A-csoportos pontvadászat második találkozóját végül a vasiak nyerték meg 83:72 arányban. Öt perccel a vége előtt megsérült a somogyiak amerikai irányítója, ami a végeredmény szempontjából döntőnek bizonyult.

Győzelemmel zárta a felkészülési időszakot az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem női NB1-es röplabdacsapata. Zarka Péter tanítványai a szintén élvonalbeli Budaörs ellen léptek pályára szerda este, akik ellen magabiztos győzelmet arattak. A Diamant-lányok így nyolc meccsükből, négyet is győzelemmel zártak az előszezon során.

Kevésnek bizonyult az egy félidőnyi jó játék a Kaposvári Rákóczi U17-es csapatától az Újpest ellen. A zöld-fehérek korosztályuk másodosztályú bajnokságának 7. fordulójában hazai pályán fogadták a fővárosiakat. A 2-0-s vendég sikerrel záruló mérkőzésen már a 25. percben kialakult a végeredmény. A rossz kezdés után ugyanis hiába javult fel a Rákóczi, a gólszerzés nem jött össze a fiúknak.