Új centerével a keretben, a Fehérvár legyőzésével folytatta a felkészülési időszakot a közeledő szezonra készülő Kaposvári KK. A somogyiak parádés első negyed után tizenhét ponttal vezettek az első félidőben. Ezt követően az Alba el tudta tüntetni hatalmas hátrányát, fordítania azonban nem sikerült, így a KKK 85-82-es győzelmet aratott a tavalyi ezüstérmes ellen.

Négygólos verséget szenvedett idei első bajnokiján a siófoki női kézilabda csapat. A nyáron alaposan átalakult együttes a tavalyi bronzérmes Érdet fogadta hazai pályán, és 31:27 arányban maradt alul. A somogyiak az első félidőben nyolcgólos hátrányba kerültek, és ebből ugyan hatot lefaragtak, ennél közelebb nem tudtak kerülni ellenfelükhöz.

Igazi csemegének lehettek szemtanúi a küzdősportok kedvelői a Városi Sportcsarnokban, először rendeztek ugyanis nagyszabású K-1 és thai boksz gálát Kaposváron. A Fightland Hungary SE által szervezett estén a helyi egyesület bunyósai is szorítóba léptek, de a leginkább várt meccset Görbics Gábor, valamint a kaposvári Birics Tamás vívta. A két harcos hozta is, amit a közönség várt: nagy pofonok, kemény könyökösök, és kíméletlen rúgások jellemezték a párharcot.