Támogatói szerződést kötött Kaposvár önkormányzata a Kaposvári Kosárlabda Klubbal. A megállapodás értelmében a város 35 millió forinttal támogatja a csapat idei szereplését, 8 millió forinttal a Városi Sportcsarnok használatát, valamint 11 millió forint eredményességi támogatást is jár a jó szereplésért. A KKK emellett hároméves szponzori szerződést írt alá a kaposvári buszflotta gyártójával is. Hendlein Roland további három évre kötelezte el magát a KKK-hoz.

Holnap a listavezető Érd csapatához utazik a Kaposvári Rákóczi. A zöld-fehérek az NB III nyugati csoportjának legjobb formában lévő együttesével mérkőznek. A találkozó győztese biztosan vezetni fogja a tabellát a következő fordulóig.

Két veretlen együttes mérkőzött meg egymással a bajnoki pontokért a Cseri úti centerpályán. A Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia és a Videoton U17-es csapatainak összecsapása végül nagy küzdelmet, két gólt és igazságos pontosztozkodást hozott, amivel mindkét korosztályos együttes megerősítette helyét a másodosztály élmezőnyében.