Két napon keresztül a maratoni kajak-kenu sportág képviselői vették birtokba a Desedát. Kaposvár adott otthont ugyanis a világbajnoki válogatónak, amely a résztvevők számára az egyetlen lehetőség volt, hogy indulási jogot szerezzenek a brandenburgi világversenyre. A megmérettetésen egyesek és párosok egyaránt rajthoz álltak.

88 millió forinttal támogatja Kaposvár önkormányzata a 2016/2017-es szezonban a Kaposvári Rákóczi NB III-as csapatát és a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia korosztályos együtteseit. Az erről szóló szerződést hétfő délután írta alá az utánpótlásműhely vezetője, Herczeg Erik, valamint a somogyi megyeszékhely polgármestere. Szita Károly elmondta: a város labdarúgása ismét felfelé ível, már csak emiatt is fontos, hogy lehetőséget biztosítsanak a sportág iránt érdeklődő fiataloknak.

Négy csapat is jól kapta el a rajtot a Somogy megyei labdarúgó bajnokság élvonalában. A Babócsa, a Balatonkeresztúr és a Tab mellett az a Nagyatád is kettőből kettőt nyert, amely legutóbb épp az újonc Mezőcsokonya otthonából vitte el a három pontot.