Négy hónap szünet után ismét munkába álltak az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem női röplabdázói. Az NB1-es csapat háza táján több változás is történt a nyáron, hiszen új vezetőedzővel és jelentősen átalakult játékoskerettel vágnak neki a 2016/2017-es szezonnak. Ennek is köszönhetően az egyesület vezetősége előrelépést vár a társaságtól az elmúlt évekhez képest.

Harmadszorra is begyűjtötte a három pontot a Kaposvári Rákóczi a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában. Házi László fiai a Csepelt fogadták a Rákóczi stadionban, és 3-0-ra, magabiztosan győztek, így hibátlan mérleggel dobogón állnak a tabellán. Most a mérkőzés legizgalmasabb pillanatai következnek.

Hat palánkos, rugalmas borítású, egyedi stílusú kosárlabdaligettel bővült Kaposvár. A Városligetben felépült új sportlétesítmény 72 millió forintba került, melynek ötletgazdája a Kaposvári Kosárlabda Klub ügyvezetője, Monok Tibor volt. A projektet végül az önkormányzat valósította meg, melynek köszönhetően tovább szépült az egykori Malom-tó környéke.