Jelentősen átalakult kerettel és napi két edzéssel, elkezdte a felkészülést a következő szezonra a Fino Kaposvár röplabdacsapata. A rekordbajnok egyesületnek idén is egyszerre három sorozatban kell majd helyt állnia, a célkitüzések pedig mit sem változtak: a hazai porondon mindent megnyerni, a nemzetközi kupában pedig minél tovább menetelni.

Extrém hosszúságú futóversenynek adott otthont a hétvégén a Deseda körüli kerékpár út. A második Deseda Ultramaraton résztvevőinek 252 km-t kellet futniuk a tó körül, ami összesen 18 kört jelentett. Az egyéni indulóknak erre 36 órás szintidő állt rendelkezésükre, melyet az abszolút győztes Csécsei Zoltán 9 órával gyorsabban megtett.

A mögöttünk álló hétvégén az összes osztályában megkezdődött a versenyfutás a bajnoki címért a megyei labdarúgásban. Volt, ahol rögtön rangadóval indult a szezon: a megye kettő déli csoportjában például a tavalyi harmadik a negyedik helyezettet fogadta. Kettejük összecsapása pedig az erőviszonyoknak megfelelően izgalmas összecsapást hozott.