Csaknem végleges a Kaposvári Rákóczi NB III-as futballcsapatának jövő évi kerete. A klubvezetés péntek délelőtt hét új játékost mutatott be, rajtuk kívül pedig legfeljebb még egy-két labdarúgó érkezhet a zöld-fehérekhez. A szakmai stáb továbbra is fiatal, sikerre éhes futballistákban gondolkodik.

Pénteken már a helyosztókon volt a sor a 12. Intersport Ifjúsági Sportfesztiválon. A labdarúgó tornán a hölgyek kezdték az aranymeccsek sorát, majd a legifjabbak léptek pályára a Rákóczi-stadionban. A kaposvári csapatok közül az U8-as együttes ezüstéremmel zárt, de a kora esti elődöntőkben újabb zöld-fehér alakulatok vívhatták ki a döntőbe jutást.

A labdarúgás mellett, a többi sportágban is már a döntőkön volt a sor az ifjúsági sportfesztiválon. A röplabdázóknál parádésan szerepeltek a kaposvári csapatok, de a kosarasoknál is ott volt a fináléban a Gyakorló jó néhány csapata. A kézilabdázóknál már sokkal változatosabb volt a felhozatal, hiszen egyiptomi, tajvani és magyar csapat is aranyéremmel zárta a tornát.