A szezon legfontosabb mérkőzésére készül a Rákóczi futballcsapata. A zöld-fehérek az NB III-as osztályozó első felvonásán Szabolcs-Szatmár-Bereg megye legjobbját, az Ibrány csapatát fogadják hazai pályán. A párharc esélyesének Házi László csapata ígérkezik, a vendégek viszont úgy távoznának a somogyi megyeszékhelyről, hogy a visszavágóra is maradjon esélyük a feljutásra. Az osztályozó odavágója szombaton 17 órakor kezdődik a Rákóczi-stadionban.

A Rákóczi mellett a csapat volt játékosaira is izgalmas hetek várnak. Bőle Lukács és Balázs Benjámin is könnyen lehet, hogy új egyesületnél kezdi meg a felkészülést. Előbbi a román élvonalban hívta fel magára a klubok figyelmét, míg utóbbi az Újpest játékosaként felemás szezont tudhat maga mögött.

Közvetlen riválisa legyőzésével került közelebb a bajnoki címhez a Joker Sport Pub. A városi kispályás labdarúgó bajnokság élvonalában szereplő gárda 3-1-re verte a SIM Team csapatát, így két pontos előnyre sikerült szert tenniük. Igaz a két csapatra még vár egy egymás elleni ütközet.