Csupa szív játékkal aratott nagyon fontos győzelmet a Spicát, Puljkót és Horváth Mártont is nélkülöző Kaposvári KK esélyesebb Falco KC Szombathely otthonában a férfi kosárlabda NB I. középházában. A somogyiak két, hazai pályán elszenvedett, váratlan vereség után javítottak, miután 91:82 arányban jobbnak bizonyultak riválisuknál. Ezzel ismét megnyílt az út a nyolc közé kerüléshez.

Debrecenben vesztette el veretlenségét a Kaposvári Vízilabda Klub együttese az OB I-es pontvadászat alsóházi rájátszásban. Szécsi Zoltán és idősebb Berta József tanítványai a hetedik fordulóban, nagy csata végén 10:9 arányban maradtak alul.

Rekordszámú, több mint 200 indulója volt az idei, már negyedik alkalommal megrendezett Mérő Maratonnak. A futás szerelmesei a korábbi években 7 és 21 km-en tehették próbára magukat, idén pedig már egy rövidebb, 3 km-es távon is rajthoz állhattak a résztvevők. A legkisebb táv indulói a településen belül tettek meg egy kört, míg a 7 és 21 km-et választók a környék szépségeiben gyönyörködhettek futás közben.