Három játszmán át megnehezítette a címvédő dolgát a Dág a férfi röplabda-bajnokság elődöntőjének harmadik mérkőzésén. A vendégek végig szívósan küzdöttek és szettet is csentek a somogyi megyeszékhelyről, de nem tudták megakadályozni a Fino újabb győzelmét. A meccs legjobbja, Németh Ferenc 25 pontig jutott. A kaposváriak 3-0-s összesítéssel nyerték a párharcot, és sorozatban 12. alkalommal jutottak be a fináléba.

Életbevágóan fontos mérkőzés vár a Kaposvári KK-ra szerdán. A rájátszásért küzdő alakulat a hét közepén a Pécs gárdáját fogadja. A somogyiak zsinórban elszenvedett két vereségét kihasználva a Kecskemét már csak egy győzelemmel van lemaradva Hendleinéktől. Hogy továbbra is meglegyen az előnyük, egy újabb hazai botlás már nem fér bele a KKK-nak.

Ismét motoroktól volt hangos a zselickislaki motokrossz pálya. A tavaly októberi Hegylakó kupa után, ezúttal az MX Mánia Nemzeti Nyílt Motokrossz Kupa mezőnyét látták vendégül Somogy megyében. A versenyre több mint százötven versenyző érkezett, és legalább ugyanennyi néző figyelte testközelből a futamokat.