Győzelemmel távozott a Sopron Kaposvárról az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság középszakaszának ötödik fordulójában. A vendégek gyakorlatilag végig vezetve nyertek 92-86-ra, ezzel pedig matematikailag is bebiztosították rájátszás tagságukat. A KKK jelenleg a 8. helyen áll, zsinórban elszenvedett két vereségük miatt azonban már csak egy győzelemnyi az előnyük a 9. Kecskeméttel szemben.

Hazai medencében hozta a kötelezőt a Kaposvári Vízilabda Klub OB I-es férficsapata. Szécsi Zoltán legénysége magabiztosan, négy góllal, 11:7 arányban győzte le a sereghajtó KSI együttesét, amivel megerősítette negyedik helyét a csoportban. A KVK hat forduló után is veretlen, és a következő játéknapon Debrecenben játszik rangadót.

Kaposváron szerepeltek a hétvégén az ország legjobb utánpótlás, junior és felnőtt korú uszonyos és búvárúszói. A hatodik alkalommal megrendezett 1. MCM-Diamant Kupára a magyar kiválóságok mellett külföldről is érkeztek sportolók, így több mint százötvenen álltak rajtkőre. A házigazda Adorján SE végül csaknem ötven éremmel zárta a versenyt.