Egy mérkőzést tudott nyerni a Dél-Dunántúli Régióval szemben a Nyugat-Dunántúli Régió az ökölvívó csapatbajnokságban. A kaposvári bokszolókra épülő Dél-Dunántúli Régió összesítésben 26-8-ra győzött riválisával szemben a kaposvári Munkácsy Mihály Gimnáziumban rendezett viadalon. Vajmi Csaba tanítványai az utánpótlás olimpiára, illetve az Énekes István emlékversenyre készülnek a közeljövőben.

Életének 47. évében, váratlanul elhunyt Gschwindt Olivér, a Kaposvári Dózsa egykori junior válogatott birkózója. A sportember versenyzőként nem csak a hazai, hanem a nemzetközi porondon is szép eredményeket ért el, hiszen országos bajnoki címe mellett a korosztályos válogatott tagja volt, majd a junior Európa-bajnokságon hatodik lett.

Két vereség után ismét nyerni tudott a Tüskevár a Somogy megyei kosárlabda bajnokságban. A címvédő a hetedik helyen álló Henger KK ellen lépett pályára a bajnokság 10. fordulójában, akik ellen végül 77-68-as győzelmet arattak Királyék. A tavalyi bajnok így továbbra is a harmadik helyen áll holtversenyben a Zrínyivel KK-val.