Az Alba Fehérvár ellen aratott bravúrgyőzelem után, újabb hazai mérkőzés vár a Kaposvári Kosárlabda Klubra. Hendleinék a tizenegyedik helyen álló Jászberényt fogadják a Városi Sportcsarnokban, és mindenképpen szeretnének visszavágni az idegenben elszenvedett húsz pontos vereségért.

Szombaton 18 órakor az újonc szegediek otthonában folytatja bajnoki szereplését az NB I-es siófoki női kézilabdacsapat. A csongrádiak a B-csoportból jutottak fel az élvonalba, és hamar kiderült, hogy nagy a különbség a két pontvadászat között. A Tisza-partiak 16 mérkőzésen mindössze 1 pontot szereztek, így reménytelen helyzetből várják a folytatást a sereghajtó pozícióban.

A Kaposvári Röplabda Akadémia leány serdülő csapata az országos elődöntőbe jutásért lép pályára szombaton a Kodály iskola tornacsarnokában. Az OSB középszakaszában ötös csoportokban küzdenek a fiatalok, és Kovács Balázs tanítványai a tatabányai első fordulóban egy győzelmet már szereztek. Ha holnap megverik a Veszprémet és a Tatabányát, akkor biztosíthatják helyüket az elődöntőben.