Teljes német sikert hozott a Díjlovagló Világkupa idei magyarországi fordulója. A kaposvári Pannon Lovas Akadémián megrendezett viadalon a Nagydíj-kűr első helyét nyolc induló közül Jessica von Bredow-Werndl szerezte meg testvére, Benjamin Werndl és Uwe Schwanz előtt. A kis körben két tehetséges magyar fiatal sportolónő is szerencsét próbált, egyikük Kaposváron él és edz.

A Győr és a Kecskemét után a budapesti Pénzügyőr gárdáját is legyőzte a Fino Kaposvár NB I-es férfi röplabdacsapata. Demeter György tanítványai hazai környezetben fogadták az újoncot és magabiztos 3:0 arányú sikert arattak. A kaposváriak legponterősebb játékosa ezúttal Németh Ferenc volt.

Jótékonysági akció keretében osztják szét azt a több mint 2500 plüssfigurát, amely összegyűlt az NB I-ben szereplő kaposvári női röplabdacsapat legutóbbi mérkőzésén. A Bárczi Gusztáv Módszertani Központ tanulói között 600 darab talált gazdára. A csapat névadója, az 1. Magyar Cukormanufaktúra Kft. a megye alapítványait, óvodáit és bölcsődeit is szeretné támogatni az adományokkal.