Somogy megyei rangadó vár a hétvégén a Kaposvári Rákóczira a Siófok ellen a labdarúgó NB II 8. fordulójában. A csapatok felemás előjelekkel készültek a derbire, hiszen az Ajka elleni győzelmének köszönhetően Márton Gábor legénysége már a harmadik helyen áll, míg a vendég balatoniak továbbra is nyeretlenek a másodosztályban.

A győztes idegenbeli rajt után hazai pályán is bemutatkozhat az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem női NB 1-es röplabdacsapata. Oláh János tanítványai az Újpest ellen lépnek pályára, a mérkőzés előtt pedig megemlékeznek az egyesület megalapításának 45. évfordulójáról. Emellett gyűjtést is szerveznek a klub súlyos betegséggel küzdő volt játékosának. Az ingyenes program vasárnap 15 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban.

Közelebb hozni a fogyatékkal élők világát az egészséges társaikhoz - ez volt annak a rendezvénynek a célja, amit a magyar diáksport napja alkalmából rendeztek ma délelőtt Kaposváron. A kilátogatók kipróbálhatták a vaklabirintust, az ülő röplabdát, de még a kerekesszékes kosárlabdával is megismerkedhettek testközelből.