Ezen a héten lép parkettre kínai kűr-tánc világbajnokságon az Ametiszt Tánc-Sport Egyesület ifjúsági korú párosa. Győrbíró Dávid Márk és Nichter Krisztina nagy meglepetésre jutott ki a rangos viadalra, és szeretné megállni a helyét a legjobbak mezőnyében is. A tehetséges duó felkészítője, Jegesné Hornyák Hajnalka elmondta: komoly összefogás és segítség eredménye, hogy a fiatalok eljuthatnak Ázsiába.

A Ferencváros otthonában is megőrizte veretlenségét a Siófok KC-Galerius Fürdő NB I-es női kézilabdacsapata. A somogyiak végletekig kiélezett hajrában értek el 28-28-as döntetlennel a BL-selejtezőre készülő fővárosiak otthonában. Az SKC története során először szerzett pontot a Fradi ellen.

Pályafutása ötödik világversenyére készül Kovács Zsófia a mentőúszók között. A Kaposvári 1. MCM-Diamant Adorján SE sportolónője klubtársával, Gréczi Martinnal képviseli a kaposvári színeket a franciaországi világbajnokságon. A két sportoló szeretné megjavítani egyéni rekordjait, és majd a helyszínen kiderül, hogy ez mire lesz elég.