Elkezdte a félkészülést a 2014/2015-ös bajnoki szezonra a Kaposvári KK NB I/A csoportos férfi kosárcsapata. Fekete Ádám tanítványaira a következő hetekben kemény edzések várnak, majd szeptemberben a Pécs ellen indul a felkészülési mérkőzések sora. A KKK három tornán is részt vesz a bajnoki rajtig. A csapat az első hat között szeretne zárni a bajnokság végén.

Vége a felkészülési időszaknak, a hétvégén megkezdi NB II-es szereplését a Rákóczi futballcsapata. A kaposváriak szakmai stábja és játékoskerete szinte teljesen kicserélődött az elmúlt hetekben, és a fiatal együttes elsőként hazai pályán, az újonc Csákvár ellen bizonyíthatja rátermettségét. A Rajczi Péterrel megerősödött zöld-fehér alakulat a győzelem reményében lép pályára a szombaton 19 órakor kezdődő találkozón.

Kellemes környezetben, finom műanyagborítással várja a futókat a Dr. Bodosi Mihályról elnevezett kaposvári atlétika pálya. Amatőr és profi sportolók, idősek és fiatalak nemtől függetlenül szívesen mozognak rajta minden nap. A nyári időszakban még este kilenc órakor sem késett el az, aki futni szeretne.