Bravúroknak, remek egyéni teljesítményeknek, jó csapatjátéknak és egy-egy légiós váratlan döntésének köszönhetően az előkelő negyedik helyen végzett a bajnokságban a Kaposvári Kosárlabda Klub NB I/A csoportos együttese. A most következő összeállításunkban felelevenítjük a szezon legszebb és legfontosabb pillanatait.

Gyászol a magyar sport és a nemzetközi futball: nyolcvannyolc éves korában elhunyt Grosics Gyula, a legendás Aranycsapat kapusa. A sportember az 1952-es helsinki olimpián arany-, az 1954-es világbajnokságon pedig ezüstérmet nyert a magyar válogatottal. Grosics a Nemzet Sportolója volt, halála után már csak Buzánszky Jenő él az Aranycsapatból. Az egykori világklasszis hálóőr a Mézga focisuli meghívására évről-évre ellátogatott Kaposvárra, hogy meséljen sikereiről és átadja tapasztalataiat.

Albán ellenfelet kapott a Fino Kaposvár együttese a nemzetközi kupában. Az Európai Röplabda Szövetség megtartotta a CEV- és a Challenge-kupa sorsolását, és a bajnoki ezüstérmes somogyiak verhetőnek tűnő ellenfelet kaptak az első körben.