A szombati találkozót az első percektől fogva a hazaiak irányították és a fővárosiak lendületét a folytatásban sem sikerült megtörni, a nagyszünetben már 13-6 állt az eredményjelzőn - írja tudósításában a kapospolo.hu.

Kemény Kristóf: "Bíztam a biztos győzelemben, bár azt is sejtettem, lesznek szituációk, melyeken még dolgoznunk kell. Három-négy perc stabil játék után előfordultak egy-két percig tartó visszaesések. Hála istennek még sok fejlődési lehetőség van bennünk."

Surányi László: "Magabiztosan játszottak a hazaiak, szép gólokat kaptunk, számos találatot nem is írhatok a játékosok számlájára, egyszerűen jól eltalált lövései voltak az ellenfélnek. Ám több gól a blokkunkról pattant be, még dolgozunk azon, hogy a védelem a helyén legyen. Ahogy halad előre a bajnokság, egyre jobban összerázódunk, és szorosabb eredményekre leszünk képesek."

Folytatás március 16-án a Vasas ellen Kaposváron, a Csik Ferenc Versenyuszodában.

fotó: kapospolo.hu
fotó: kapospolo.hu

BVSC-Zugló–Kaposvári VK 20–10 (6–3, 7–3, 3–2, 4–2) 

Budapest, Szőnyi út, 150 néző. Vezette: Kun Gy., Csizmadia Zs.

BVSC-Zugló: Gyapjas V. – Tátrai D. (5), Mészáros M. (2), Csacsovszky E. (4), Csacsovszky A. (1), Gyárfás T. (2), Horváth Á. Csere: Csapó M., Kovács P. (2), Gál D., Bundschuh (1), Balogh B. (3). Vezetőedző: Kemény Kristóf.

Kaposvári VK: Kósik – Dőry (2), Kakstedter (1), ifj. Berta J. (1), Pellei F., Baj (1), Juhász-Szelei (1). Csere: Szilágyi (kapus), Aranyi A. (1), Fülöp B. (2), Palatinus (1), Vindisch, Vadas, Vörös. Vezetőedző: Surányi László.

Címkék: BVSC, KVK, rájátszás, bajnokság, vízilabda, Kaposvár, sport