Az NB III-as labdarúgó bajnokság 16. fordulójában a kaposváriak már az első félidőben hátrányba kerültek, amit a lefújásig nem tudtak ledolgozni.

A Rákóczi így a nyolcadik helyről várhatja a bajnoki folytatást.

Videón a teljes mérkőzés!

Kaposvári Rákóczi FC–III. kerületi TVE 0–1 (0–1)

Kaposvár, Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia, Cseri úti sportcentrum, 200 néző. V.: Maml Z. (Mohos M., Szkrajcsics P.).

Kaposvári Rákóczi FC: Mikler D. – Ekker, Harsányi Gál, Böndi – Kocsis B. (Mayer Máté, a 84. percben), Horváth B. –Borbély Á. (Zólyomi, az 59. percben), Pintér N. (Kálmán Sz., a 71. percben), Szederkényi – Bíró D. Vezetőedző: Horváth Rudolf.

III. kerületi TVE: Kemenes B. – Preklet, Egerszegi, Szalai V., Kirják – Opavszky – Hegedüs L., Schuszter (Kokenszky, a 90. percben), Barczi (Kulcsár D., a 86. percben), Vankó (Grabant, a 81. percben) – Elek B. Vezetőedző: Aczél Zoltán.

Gólszerző: Barczi (a 41. percben).

Sárga lap: Borbély Á. (az 58. percben), Bíró D. (a 81. percben).

Horváth Rudolf: – Az egész első félidőben fölényben játszott a III. kerület, bár passzívak voltak, de mivel jobbára a mi térfelünkön zajlott a játék, ráadásul jól építkeztek a bal oldalon, többször mögénk is kerültek, ezért bennük volt a gól. Ebből is szerezték meg a vezetést, egy szögelt után. A második félidőben mi kerültünk fölénybe: a pontrúgásokra, a nagy bedobásokra és a hosszú labdákra építettünk, de nagyobb nyomás alá kellett volna helyezni az ellenfelet az egyenlítés érdekében. Szerettünk volna végig egy ki-ki meccset játszani, de a hátrány után ez nehéz volt, mivel stabilan védekeztek.

Aczél Zoltán: – Egy nagyon masszív csapat otthonában tudtunk három pontot szerezni. Kontroll alatt tartottuk az első félidőt, a gólon kívül is volt több komoly lehetőségünk és a labdát is többet birtokoltuk és a védekezésünk is rendben volt. A másodikban a Kaposvár fölénk került, emiatt szerkezetet is váltottunk. A hosszú labdákra, a pontrúgásokra és a bedobásokra építettek a hazaiak, de erre sikerült felkészülnünk, így fontos győzelmet szereztünk.

Címkék: nb3, kaposvári rákóczi, labdarúgás, sport