2021. november 11. napja és 14. napja között Kaposvárra figyel az ország úszóközönsége, mivel a Csik Ferenc Versenyuszodában rendezik meg a XVIII. Rövidpályás Országos Bajnokságot.

A verseny a hatályos jogszabályoknak megfelelően, 18 év felettiek esetében védettségi igazolvány birtokában, kiskorúak esetén védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyelete alatt látogatható. Az előírás az esetleges változásokat követve szigorodhat.

Az előfutamok mind a négy nap 9:30-kor kezdődnek, amelyeket az úszás kedvelői ingyenesen megnézhetnek. A döntők 17:00 órától rajtolnak, amelyek megtekintéséhez 15:00 órától lehet megváltani a belépőjegyet (1000 Ft/fő). A részletes program megtalálható a Magyar Úszó Szövetség honlapján.

A rendezvény ideje alatt a Csik Ferenc Versenyuszoda és a fürdő 25 méteres medencéje sem fogad vendégeket. Úszásra a 8 pályás 50 m-es medencében van lehetőség, a szabad pályák függvényében.

A Virágfürdő arra kéri kedves vendégeit, hogy az uszodába érkezés előtt tájékozódjanak a pályabeosztásról a viragfurdo.hu oldalon vagy a 06-82-321-044-es telefonszámon. Vasárnap különösen legyenek körültekintőek, mivel 10:00 és 16:00 óra között egyetlen vendégpályát sem tud biztosítani a Virágfürdő.

Címkék: nemzeti rövidpályás, országos bajnokság, Csik Ferenc Versenyuszoda, Virágfürdő, úszás, sport