Vasárnap este, az NB III. Nyugati csoportjának kilencedik játéknapján a tabella utolsó helyén álló Tarr Andráshida SC együttesét fogadta hazai pályán a Kaposvári Rákóczi. A sereghajtó ellen csakis a győzelem lehetett elfogadható eredmény a hazai gárda számára.

Ennek ellenére a Kaposvár nem siette el a gólszerzést. Az első találatra a 40. percig kellett várni. Ekkor a hazaiak jutottak szabadrúgáshoz a 16-os szélén, amit Zvara Dávid laposan lőtt el mindenki lába alatt, a labda pedig utat talált a kapuba. A félidő végéig már nem született több találat.

A második félidőben csupán tíz percet kellett várni arra, hogy a Rákóczi megduplázza előnyét. Az 55. percben ismét Zvara került helyzetbe a 16-oson belül, aki ahelyett hogy kapura lőtt volna, lepasszolta a labdát a jó ütemben érkező Pintér Norbertnek, aki higgadtan a kapuba passzolt.

A 69. percben a hazaiak eldöntötték a mérkőzést. Pintér szerzett labdát a kapu közelében, aki a védőjét lehagyó Mayer Milánnak passzolt, aki hat méterről a kapuba lőtte a labdát. Ezzel ki is alakult a 3-0-ás végeredmény.

A Kaposvári Rákóczi a győzelmet követően a tabella 16. helyén áll.

A mérkőzést élőben közvetítettük:

Címkék: Andráshida, labdarúgás, Kaposvári Rákóczi, győzelem, sport