Igazán pörgősen indult a kaposvári vízilabdázók idei utolsó hazai mérkőzése - írja a kapospolo.hu. Hamar kétgólos előnybe került a Budapest Honvéd, majd Decker Ádámot és Decker Attilát küldték ki a játékvezetők cserés kiállítással. Juhász-Szelei Norbert találatával zárkózott a KVK, majd ismét rákapcsoltak a vendégek. Közben Palatinus Erik pontozódott ki a hazai csapatból, és Berta József góljai ellenére a fővárosiak 8-4-re nyerték az első felvonást.

A második negyedben valamelyest javult a kaposváriak védekezése, de a különbség így is tovább nőtt a felek között. A nagyszünetben végül 12-5-re vezetett a Honvéd. 

A harmadik felvonás is főként a vendégekről szólt. Hosnyánszkyék magabiztosabbak voltak támadásban, míg a hazaiak ezúttal is csak egy gólig jutottak a negyedben.

Az utolsó játékrész már közel sem hozott akkora iramot, mint korábban, de a vendégek megszórták magukat a hajrában. Mijics Dávid góljával még szépített a KVK, a mérkőzést azonban így is magabiztosan nyerték a vendégek.

E.ON Férfi Vízilabda OB I - 25. forduló

Kaposvári VK - Budapest Honvéd 7-18 (4-8, 1-4, 1-3, 1-3)

Gólszerzők: Berta 3, Mijics 2, Vindisch, Juhász-Szelei ill. Hosnyánszky 6, Fejős 3, Manhercz 3, Ekler 2, Kevi 2, Molnár, Tapasztó.

Címkék: KVK, Honvéd, OB I., Kaposvár, sport